Kontakt

 

Spennende muligheter i Multicase

Multicase Norge AS utvikler og selger programvaren Multicase som omfatter forretningssystem og nettbutikkløsning
med tilhørende tilleggsmoduler, spesialutviklet for handelsbedrifter. Selskapet ble etablert i 1997 og holder til i Sandefjord.


Multicase Norge AS består i dag av over 40 ansatte hvor den største andelen består av utviklere og ressurser knyttet til utviklingsavdelingene, inkludert konsulenter og prosjektledere. I tillegg har Multicase supportavdeling og salg- og markedsføringsavdeling. 

back-end/fullstack utvikler

Er du en erfaren utvikler som ønsker å jobbe med den nyeste teknologien?

 

Som systemutvikler vil du bidra til utviklingen av vår nye skybaserte plattform med teknologier som Azure, .NET 8, C#, TypeScript og Vue 3. Alt er nyutviklet – ingen legacy code. Vi søker deg med minst 3 års erfaring innen objektorientert programmering og C#. Kunnskap om Azure, DevOps, CI/CD og mikrotjenestearkitektur er en fordel. Du bør være strukturert, nysgjerrig og ha gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.

 

Vi tilbyr gode muligheter for faglig og personlig vekst, fleksibilitet til å jobbe både på kontoret og hjemmefra, og et inspirerende og støttende arbeidsmiljø med jevnlige sosiale aktiviteter.

 

Bli med på å forme fremtiden til vår skybaserte SaaS-applikasjon. Søk nå og bli en del av vårt innovative team! Vi tilbyr en solid arbeidsplass med over 25 års vekst og en AAA-rating fra Dun & Bradstreet.

 

Her kan du lese mer om stillingen.

 

Bilde_prod